Etusivu Yritys Tuotteet Historia Kuljetus Ajankohtaista Yhteystiedot
Kuluttajalle Kaupalle

Parhainkin peruna on vain osa kokonaisuutta

Hyvät ja korkealaatuiset tuotteet ovat kaupankäynnin perustekijöitä, mutta sittenkin vain osa sitä kokonaisuutta, josta syntyy toiminnan lopullinen tulos. Kaupan ammattilaisena tiedät, että se vaatii lukemattomien asioiden hoitamista ja varmistamista niin, että kaikki osaset loksahtavat paikoilleen.

Peruna on kaupan heviosaston peruspilari. On tärkeää, että perunan esittely on erinomaisessa kunnossa. Moni asiakas valitsee myymälän sen perusteella, mistä hän kokee saavansa parhaat perunat. Ne ansaitsevat näyttävämpiä esillepanoja, arvoisiaan pakkauksia ja paljon muuta.

Me kerromme miten asian hoidamme. Alusta loppuun.

H&H Tuominen Oy toimii

Nurmijärvellä, Ilvesvuoren yritysalueelle, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella, Helsinki-Tampere moottoritien liittymässä. Pääasiallinen markkina-alueemme on pääkaupunkiseutu. Jakelualueellamme asuu liki 1,5 miljoonaa ihmistä. Tuotevalikoima on laajentunut viime vuosina juureksista myös vihanneksiin.

Toimitamme vähittäiskauppaan suomalaisten tuottajien korkealaatuisia tuotteita. Asiakas ei tänä päivänä tyydy pelkkään tuotteeseen, vaan hänelle tarjotaan kokonaisratkaisu. Yli 65-vuotisen toimintamme aikana olemme kehittäneet palvelukokonaisuuden, joka tuo tuotteet pellolta kuluttajille asti, täyden palvelun periaatteella.

Perunat pakkaamme asiakkaiden toiveiden mukaisesti myyntipöytiin, pahvikontteihin tai erikokoisiin perunapusseihin ja säkkeihin joko pestyinä tai pesemättöminä. Palvelumme räätälöidään aina erikseen kullekin asiakkaalle ja toimintatavalle sopivaksi. Näin toiminta on joustavaa ja tuotteet ovat jatkuvasti tuoreita ja hyvin esillä. Ja mikä parasta, kaupassa työt vähenevät ja kustannuksia säästyy. Tämä palvelukokonaisuus on kehitetty varmistamaan, että teillä on aina tarjota asiakkaillenne parhaat mahdolliset tuotteet oikeaan aikaan ja oikeassa paikassa ilman omia investointeja ja lisätyötä.

Tuotteiden hankinta-alue on laaja. Lähes puolet hankitaan etelä- hämäläisiltä viljelijöiltä, loput muualta Suomesta. Kriteerinä hankinnassa on aina korkea laatu. Perunatukkurina olemme yksi pääkaupunkiseudun merkittävimpiä. Yhdessä viljelijäyhsteistyökumppaneiden kanssa pyrimme kehittymään tavalla, jonka myötä olemme jatkossakin alueemme johtava ja luotettavin oman alan edustaja.

Haluatko POTUT POTTUINA vai ...

Oletko kiinnostunut kotimaisten tuottajien parhaista perunoista, parhaista juureksista ja vihanneksista sekä erinomaisesta palvelusta?

Kerromme mielellämme lisää tuotteistamme ja yrityksestämme. Kaikkiin yhteistyötä, toimintaamme ja tuotteitamme koskeviin kysymyksiin saat vastauksen soittamalla

Heikki Tuomiselle

0400 354339
heikki.tuominen@hhtuominen.fi

Tuotevalikoimaamme kuuluvat mm.

Perunat
Juurekset
Porkkanat
Sipulit
Vihannekset
Kaalit
Tomaatit
Kurkut
Salaatit
Tuoreyrtit
Varhaistuotteet
Kotimaiset kausituotteet