Etusivu Yritys Tuotteet Historia Kuljetus Ajankohtaista Yhteystiedot
Kuluttajalle Kaupalle

 

Omat kuljetukset ja

Heti tapahtuva toimitus

Tuotteet lähtevät tukustamme neljän- viiden aikaan aamulla. Iloisesti palveleva ja vikkelä henkilökuntamme kuljettavat tuotteet omilla, yhteistyökumppanin sekä kuljetusyrittäjän kalustolla päivittäin. Tämä yhdistettynä nopeaan tilausrytmiin on usein asiakkaillemme meistä näkyvin osa.

Tilaukset välitetään puhelinmyynnistä oikeisiin suuntakuormiin. Olemme porrastaneet lähdöt kahteen erilliseen ”aaltoon”, jotta kuormat ovat mahdollisimman oikea- aikaisesti liikkeellä ja katkeamattoman kylmäketjun piirissä läpi koko tukkulogistiikan.

Kylmäketjun hallintaa ja valvontaa 24/7

Lämpötilan jatkuva seuranta varastossa on avainasemassa, ja näin on myös jakeluautoissa, joissa tuotteet kuljetetaan asiakkaille. Sehän on selvää, että varaston kylmäketju ei katkea kuljetuksenkaan ajaksi. Kylmäketjua varastolla sekä kuljetuskalustossa valvotaan herkeämättä ja näin asiakas saa taatusti tuoreita ja raikkaita tuotteita.

Toimitamme tuotteita temperoiduilla kuorma-autoilla toimialueemme asiakkaille. Autot ovat FRC- tai FNA- luokitettua kylmäkuljetuskalustoa. Autot tekevät kellontarkkaa ja tehokasta työtä lähinnä pääkaupunkiseudulla, n. 50 km:n säteellä varastoltamme. Toimitukset tapahtuvat jo muutaman tunnin sisällä tilauksesta, tarpeen niin vaatiessa. Asiakkaamme voivat aina luottaa tavarantoimituksemme laatuun.